Бензиновий шахрай з Франківщини обдурював тернополян

29.04.2018 12:42   Джерело: 20 хвилин
Опубліковано : Патрік Скеля

Мешканцю Івано-Франківська тернопільські поліцейські інкримінують заволодіння чужим майном шляхом обману чи зловживання довірою. Молодик шахраював з картками на пальне в обласному центрі, пише - 20 хвилин.

Читайте також

У Франківську інтернет-шахраї ошукали чоловіка на 18 000 грн
На Прикарпатті жінка перерахувала 60 тисяч гривень шахрайці за посилку з Афганістану

Нагадаємо, нещодавно двоє тернополян потерпіли від дій невідомого афериста. Молодик пропонував телефоном придбати за вигідною  ціною картки на пальне. При зустрічі отримував гроші, давав до рук картки, а потім з’ясовувалося, що їх на заплачену суму недостатньо. Шахрай запевняв покупців, що принесе картки з автівки, а сам швидко тікав. У такий спосіб один тернополянин втратив 1300 гривень, інший – 2000 тисячі.  

Працівники Тернопільського відділу поліції розшукали зловмисника. Ним виявився в минулому судимий за аналогічні шахрайства мешканець Франківщини. Молодик заробляв на довірі фальшивими картками, телефони жертв  шукав в оголошеннях.   За фактом шахрайства відкрито криінальне провадження. Поліцейські встановлюють причетність підозрюваного до інших аалогічних злочинів. Триваютть слідчі дії, повідомляє відділ комунікації Нацполіції Тернопільської області.  

Правоохоронці вкотре наголошують громадянам бути обачними у спілкуванні з будь-яких питань із незнайомими, особливо, коли це стосується коштів. Не спішіть перераховуйте готівку за сумнівні угоди, краще переконайтеся у правдивості почутого. Якщо особа виявилася вам підозрілою, одразу звертайтеся на лінію «102».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 20 хвилин