На Прикарпатті підліток намагався зґвалтувати 12-річну дівчинку

23.04.2018 14:52   Джерело: Галка
Опубліковано : Патрік Скеля

Свідком інциденту ввечері, 19 квітня, стала франківка Тетяна Шуменкова. 

Вона розповіла, що йдучи додому з дитиною, поблизу 21 школи (в районі Сахарова-Коновальця) почула крики і вирішила подивитися, що сталося. Виявилося, що хлопець бив лежачу дівчинку. Побачивши жінку, він взявся одягати штани і втік, пише - Галка.

«Зайшла швиденько за павільйон і побачила, що на побитій цеглі лежить дівчинка, а якийсь хлопчик її б’є з усієї сили по чому получається, бо вона прикривалася руками. Я почала кричати і запитала дитину, що він таке робить, а дитина навіть нерозуміючи що він хотів зробити казала, що він її б’є і вона незнає чому…  А та малолітня скотина в той момент підтягувала штани і защіпала їх…і він звісно втік! Я відвела дівчинку додому і передала татові(вона вся побита і розцарапана).По дорозі вона мені розказала що їй 12 років і вона його знає тільки на вигляд і він її туди затягнув,а ще що він таке робив з маленькою дівчинкою. Люди,білий день,з іншої сторони садка ще гуляли діти з продовженої групи…», – зазначила жінка.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галка