У Коломиї правоохоронці встановили особу підозрюваного у вчиненні грабежу

21.04.2018 16:43   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

До Коломийського відділу поліції 18 квітня звернувся 15-річний місцевий мешканець з повідомленням,  що  на одній із вулиць міста біля загальноосвітньої школи невідомий юнак вирвав з його рук мобільний телефон марки «Nomi evo m2 i 5012» та втік у невідомому напрямку.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Прикарпаття, пише - Бартка.

Читайте також

«Шоколадного грабіжника» з Прикарпаття, який «почистив» 22 банки, засудили на вісім років
В Івано-Франківську перехожі затримали нічного грабіжника

В ході проведення відповідних заходів правоохоронці вчора встановили особу грабіжника. Ним виявився 18-річний місцевий мешканець.

Як з’ясували, зловмисник біля школи  підійшов до потерпілого аби нібито дізнатися котра година. Коли ж заявник витягнув мобільний пристрій, той вихопив його з рук та втік з місця події.

У скоєному останній зізнався правоохоронцям та розповів, що крадений мобільний телефон встиг здати у ломбард, а виручені грошові кошти витратив на власні потреби.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1.ст.186 (Грабіж) Кримінального кодекс України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews