На Франківщині колода з вантажівки ледь не вбила жінку на городі

21.04.2018 08:41   Джерело: Панорама Прикарпаття
Опубліковано : Патрік Скеля

На Верховинщині внаслідок перекидання лісовоза травмовано жінку. Дорожньо-транспортна пригода трапилася, у четвер, 19 квітня, близько 15 год. 10 хв., у селі Верхній Ясенів, що на Верховинщині, пише - Панорама Прикарпаття.

Читайте також

ДТП на Прикарпатті: автівка злетіла в кювет. Є постраждалі
Жахлива ДТП у Франківську: автомобіль комунальників збив на смерть жінку

Як попередньо встановлено, 28-річний мешканець Снятинського району, керуючи вантажним тягачем марки «MAN» з бортовим напівпричепом, завантаженим лісом-кругляком, пише прес-службу поліції.

«Рухаючись автодорогою сполученням «Криворівня-Чернівці», на ділянці дороги у селі Верхній Ясенів Верховинського району, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Внаслідок цього вантажівка перекинулася. Пошкодивши колодами огорожу, дерево перекотилося на територію господарства та травмувало 29-річну жінку, яка поралася на городі. Потерпілу з закритим перелом лівої стегневої кістки доставлено до районної лікарні та госпіталізовано», – кажуть у поліції.

За словами правоохоронців, водій був тверезим.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Панорама Прикарпаття