На Рожнятівщині водій травмував велосипедиста і втік з місця пригоди

19.04.2018 21:44   Джерело: Місто
Опубліковано : Патрік Скеля

Вчора, 18 квітня, надійшло повідомлення зі служби «102» про те, що в смт. Перегінське Рожнятівського району, водій автомобіля «Skoda-Octavia A5» збив велосипедиста та зник з місця ДТП, поїхав в напрямку м. Івано-Франківськ, пише - Місто.

Читайте також

ДТП на Прикарпатті: автівка злетіла в кювет. Є постраждалі
На Прикарпатті п’яний водій спричинив жахливу ДТП: загинула молода дівчина та 3 людей постраждали

Виїздом на місце події правоохоронців встановлено, що близько 22:30 год. 17.04.2018 водій автомобіля «Skoda-Octavia A5» 21-річний місцевий житель, рухаючись в напрямку центральної частини селища, здійснив наїзд на велосипедиста-односельця 1973 р.н., який рухався проїжджою частиною дороги в попутному напрямку, та зник з місця аварії.

В результаті травмування велосипедист доставлений в Перегінську лікарню з діагнозом: закритий перелом кісток лівої кисті, закритий перелом лівого гомілково-ступеневого суглобу, алкогольне сп’яніння. Після надання медичної допомоги відпущений по місцю проживання.

З місця події вилучено уламки скла та пластмаси. Проведеними заходами встановлено, місце знаходження водія. Його опитали, він тверезий, відпущений по місцю проживання. Проводиться перевірка.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто