На Коломийщині браконьєр зловив сорок рибин руками

17.04.2018 08:49   Джерело: IF Область.Онлайн
Опубліковано : Патрік Скеля

Браконьєр виловив 40 рибин, загальною вагою 8,5 кг, що в кілька разів перевищує норму для аматорського вилову під час нересту, пише - .

Як повідомляли наші журналісти, на території Івано-Франківської області оголошено сезон заборони вилову риби та полювання на тварин, так як зараз відбувається шлюбний сезон. В зв’язку з оголошенням режиму тиші, інспектори проводять перевірки в зелених зонах та на водоймах.

Представники рибоохоронної інспекції на вихідних проводили огляди на притоках Прута, зокрема, на Сопівці, Лючці та Пістиньці. У селі Нижній Вербіж пізно ввечері вони виявили порушника, який лапав рибу руками. Інспекторів здивував чималий улов для такого способу риболовлі. Браконьєр виловив 40 рибин, загальною вагою 8,5 кг, що в кілька разів перевищує норму для аматорського вилову під час нересту.

Чоловіка очікує адміністративна відповідальність, яку призначить суд. Відомо, що збитки, завдані господарству, становлять 1360 гривень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IF Область.Онлайн