У Калуші мати 39 років не випускала хворого сина з квартири (Фото)

06.04.2018 11:39   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля
У Калуші 39-річний чоловік майже усе життя просидів в замкненій квартирі. Його не випускала мати. Хворий, має розлади психіки, глухонімий.

Читайте також

Трагедія на Прикарпатті: мама виявила сина мертвим у ванній
Жорстоке вбивство на Прикарпатті: жінка забила молотком до смерті семирічну доньку

Зараз чоловіка забрали в інтернат. Вперше за все життя він отримає професійний медичний догляд, пише - Бліц-Інфо з посиланням на KalushNews.City.

Квартира, де тримали чоловіка Фото взяте зі сторінки Калуський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді у фейсбуці

В родині було двоє дітей. Два хлопчики. Одного сина родичі матері у чотири роки забрала в Росію. У Калуші залишилася друга дитина — глухонімий хлопчик з психічними вадами.

Він так і прожив замкненим в квартирі майже 40 років. Дорослий чоловік боїться світла. Кричить. Сусіди кажуть, що у квартирі завжди були завішані штори. Чоловік не вміє їсти ложкою чи вилкою, обслуговувати себе.

Обоє батьків випивали. Про те, що відбувається всередині у квартирі, ніхто не знав. До себе чоловік та жінка нікого не пускали. Двері не відчиняли. З людьми не спілкувались.

Чоловік помер і два дні пролежав у ліжку накритий ковдрою. Його  знайшли працівники служби «101» і ЖЕКу, які прихали на виклик сусідки знизу. Її затопило. Дружина казала, що чоловік холодний, бо замерз.

Днями у власниці квартири стався інсульт. Так до помешкання потрапили представники соціальних служб. Там був повний безлад та антисанітарні умови.

Жінку відвезли у лікарню. Її сина забрали у  психоневрологічний інтернат.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews