Юна піаністка з Бурштина виграла Гран-прі на Всеукраїнському музичному конкурсі у Тернополі

05.04.2018 21:45   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Вероніка Мартинів, юна піаністка з Бурштина, стала володаркою Гран-прі ІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу малих форм та творчих колективів і інструментального, вокального, хореографічного мистецтва «Файна Україна», пише - Бріз.

Читайте також

Співачка з Івано-Франківська перемогла у суперфіналі пісенного конкурсу «Караоке без кордонів Live»

Як повідомили у прес-службі Бурштинської міської ради, фестиваль-конкурс відбувався 31 березня – 1 квітня цього року у місті Тернопіль. Серед його організаторів – Київський національний університет культури і мистецтв та Кафедра сучасної і бальної хореографії, Національної музичної академії України імені П.І. Чайковського. Загалом участь у конкурсі взяли понад 300 творчо обдарованих дітей.

Вероніка Мартинів є вихованкою Бурштинської дитячої музичної школи (викладач – Жанна Вітер). Диплом Гран-прі (середня категорія) вона здобула в інструментальному жанрі – фортепіано.

Варто відзначити, що місяць тому дівчинка перемогла ще в одному музичному конкурсі. Йдеться про ІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Закарпатська весна», який відбувався 3 – 4 березня цього року у місті Хуст, на Закарпатті. Тоді Вероніка здобула звання лауреата І ступеня (середня категорія) в інструментальному жанрі (фортепіано).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews