Сім зламаних ребер і смертельна травма голови. На Прикарпатті племінник «забив» тітку

01.04.2018 08:42   Джерело: Місто
Опубліковано : Патрік Скеля

На Долинщині племінник до смерті побив тітку: у пенсіонерки черепно-мозкова травма та сім зламаних ребер, пише - Місто.

Читайте також

Підозрювану у вбивстві власної дитини молотком жінку на час слідства триматимуть під вартою

Літню жінку без ознак життя виявили в будинку односельчани. До правоохоронців повідомив сільський голова, інформує прес-служба ГУНП в Івано-Франківській області.

Прибувши на місце події, поліціянти застали в будинку 56-річного племінника господині будинку, котрий проживав із своєю 76-річною тіткою. В ході проведення першочергових слідчих дій, встановлено, що 30 березня опівдні, в ході конфлікту між ними, чоловік руками наніс їй удари у голову та тулуб, спричинивши тілесні ушкодження потерпілій у вигляді перелому семи ребер та черепно-мозкової травми, від яких пенсіонерка померла на місці.

Наразі чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення підозри у скоєнні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Призначено проведення ряду експертиз.

За цим фактом Долинським відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто