В Карпатах триває операція із порятунку туристів з Іспанії та Польщі

25.03.2018 12:52   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

У середу над вечір, о 18.30 годині, у Верховинському районі до чергових рятувальників Явірницького ПРВ поступило повідомлення про те, що під час спуску з гори Піп Іван до села Дземброня Верховинського району, поблизу гори Смотрич заблукали 2 туристів: гр. 1992 р.н. громадянин республіки Польща та дівчина 1994 р.н. громадянка Королівства Іспанія, пише - Правда.

Читайте також

Франківські рятувальники витягали з крижаної води людину
Рятувальники виявили тіло громадянина Німеччини

О 18.45 годині, для проведення пошуково-рятувальних робіт було направлено 2-х рятувальників Явірницького ПРВ та оголошено сигнал «Збір-аварія» для рятувальників Верховинського ПРВ.

О 20.20 годині рятувальниками Явірницького ПРВ в на схилі гори Вухатий камінь у задовільному стані знайдено заблукалих туристів, яких в подальшому через гору Смотрич супроводженню до полонини Смотрич.

З 23.35 годині група туристів спільно з рятувальниками тимчасово зупинилась для перепочинку та ночівлі у пристосованій для перебування людей дерев’яній споруді «колибі».

Зранку 22.03.2018 заплановано продовження зведення туристів з полонини Смотрич до села Дземброня Верховинського району, повідомляють вУПЦЗ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews