Суд обрав запобіжний захід франківцю, який збирався перевезти до ЄС шістьох нелегалів з Азії

25.03.2018 09:46   Джерело: Курс
Опубліковано : Патрік Скеля

Суд обрав запобіжний захід іноземцю, викритому СБУ на спробі нелегально переправити до ЄС групу нелегальних мігрантів.

Читайте також

Двох жителів Франківська арештували у Греції за перевезення нелегалів

Про це повідомили в Управлінні Служби безпеки України в Івано-Франківській області, пише - Курс.

На час проведення досудового розслідування чоловік перебуватиме під вартою з можливістю внесення застави у сумі 352 000 гривень. Він підозрюється в незаконному переправленні осіб через державний кордон України, вчиненому щодо кількох осіб з корисливих мотивів.

22 березня СБУ спільно з поліцією перешкодила спробі переправити до Словаччини поза пунктом пропуску шістьох нелегальних мігрантів з однієї з країн Азії. Оперативники Івано-Франківського Управління спецслужби встановили, що організатором каналу нелегальної міграції був громадянин цієї ж країни.

Правоохоронці задокументували, що організатор підшукав у Івано-Франківську водія з власним авто, який мав доставити мігрантів до місця переходу кордону. Ділок оплатив перевізнику завдаток у тисячу доларів та пообіцяв виплатити решту – п’ять тисяч триста доларів – після дзвінка мігрантів з підтвердженням перетину кордону.

Триває досудове розслідування за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс