На Прикарпатті директор лісгоспу продав деревини на 2 млн грн фірмі, на якій за сумісництвом працював комерційним директором

24.03.2018 08:51   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Правоохоронними органами виявлено факт порушення Закону України «Про запобігання корупції» директором одного із лісових господарств області, пишуть - Версії.

Читайте також

Попали в зміїне кубло. «Національні дружини» розповіли, як їх роботу блокували представники лісової мафії

Встановлено, що посадовець, будучи особою, на яку поширюється дія ст. 3 ЗУ «Про запобігання корупції», порушив вимоги ст. 28 указаного Закону, а саме: не вжив заходів щодо недопущення виникнення реального конфлікту інтересів – не повідомив безпосереднього керівника (начальника Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства) та одноособово підписав договори на поставку лісопродукції (купівлю-продаж необробленої деревини) на загальну суму 2 млн грн із приватним підприємством, на якому за сумісництвом працював комерційним директором та отримував заробітну плату.

За цим фактом складено та скеровано до суду адміністративний протокол за ч. 1, ч. 2 ст. 172-7 КУпАП . На виконання вимог КУпАП прокуратура візьме участь у судовому засіданні, пишуть - Версії з посиланням на прес-службу прокуратури Івано-Франківської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews