Судитимуть франківця, який підстрелив та незаконно утримував чоловіка

22.03.2018 09:51   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля
Коломийською місцевою прокуратурою скеровано до суду  обвинувальний акт щодо жителя міста Івано-Франківська, який після вчинення кримінального правопорушення зник та був оголошений у розшук, пише - Галка.

Читайте також

Озброєна банда зухвало грабує киян в центрі столиці
На Прикарпатті затримали нетверезого водія, який мав при собі холодну зброю

Нагадаємо, що 06.05.2017 зазначений зловмисник, перебуваючи на польовій дорозі одного з сіл Коломийського району, у злочинній співучасті з  26-річним мешканцем міста Івано-Франківська, з метою незаконного позбавлення волі, здійснив вистріли із травматичного пістолета в ділянку  правої ноги потерпілого, завдавши останньому легких тілесних ушкоджень, які спричинили короткочасний розлад здоров’я.
Після цього потерпілого було доставлено вищевказаними особами на  транспортному засобі до одного з сіл Коломийського району, де він незаконно утримувався протягом двох діб.
 
Також під час досудового розслідування у кримінальному провадженні було проведено санкціоновані  обшуки за місцем  фактичного проживання 28-річного зловмисника в місті Івано-Франківську, в ході яких виявлено та вилучено автомат Калашникова моделі АКС-74, вогнепальний гладкоствольний обріз та вибухову речовину. Крім того, під час обшуку було  виявлено та вилучено канабіс, загальна вага якого в сухому стані становить 13,0481 г, та екстракт канабісу, загальна кількість якого становить 0,6372 г, які правопорушник незаконно придбав та зберігав для власного споживання.
 
Обвинувальний акт щодо співучасника злочину (26-річного мешканця міста Івано-Франківська) було скеровано до суду 08.08.2017.

Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews