Непутяща матір: На Богородчанщині троє дітей живуть в жахливих умовах

19.03.2018 23:41   Джерело: Правда
Опубліковано : Патрік Скеля
На Богородчанщині від початку цього року працівники ювенальної превенції зафіксували вже майже два десятки фактів невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей.

Читайте також

На одиноку матір з Прикарпаття склали адмінпротокол за безлад у домі

Серед них як вперше виявлені випадки, так і повторне ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей. Поліцейські, притягуюючи батьків до адмінвідповідальності, передусім прагнуть спонукати збайдужілих дорослих до виправлення ситуації в інтересах їх же власних дітей, йдеться на сторінці Ювенальної поліції Прикарпаття, пише - Правда.

У багатьох випадках такі заходи дають стійкий позитивний результат, проте є чимало прикладів, коли батьки або взагалі не змінюють своєї поведінки щодо маленьких членів сім’ї, або після певного періоду покращення знову «забувають» про свої батьківські обов’язки.

Останній приклад – у сім’ї 41-річної жительки Старобогородчанської ОТГ. Жінка має одного вже дорослого сина та ще трьох малолітніх дітей. Після того, як поліцейські довідалися про негаразди у цій родині, вони вже тримали її в полі зору. Матір на певний період наводила порядок у помешканні, проте з часом знову занедбала 7-річного сина і донечок віком 12 та 3 роки. Під час останнього візиту працівники поліції застали найменшу дитину у неопаленому і брудному помешканні. Старші дітки у цей час були в школі.

Непутящу матір знову притягнуто до адмінвідповідальності за ст. 184 КУпАП, а її малолітнім дітям наразі створюються належні умови для проживання та розвитку.

http://www.blitz.if.ua/include/img/png%20(1346).png

http://www.blitz.if.ua/include/img/3%20(53).png

http://www.blitz.if.ua/include/img/5%20(20).png

http://www.blitz.if.ua/include/img/2%20(79).png

http://www.blitz.if.ua/include/img/png%20(1345).png


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Правда