У Івано-Франківську посеред вулиці затримали збувача наркотиків

13.03.2018 21:47   Джерело: Правда
Опубліковано : Патрік Скеля

В ході раніше розпочатого кримінального провадження передбаченого ст. 307 (зберігання, виготовлення та збут наркотиків) Кримінального кодексу України, працівниками Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Івано-Франківській області під час проведення слідчих дій було задокументовано повторний збут підозрюваним наркотичних засобів, пише - Правда.

Читайте також

У Калуші в пасажира легковика правоохоронці знайшли наркотики
В Івано-Франківську виявили наркопритон, де підлітки «кайфували»... курячим послідом (Відео)

Під час проведення оперативних заходів правоохоронці затримали 36-річного франківчанина, який на одній із вулиць міста повторно збув частину конвалюти із частиною таблетки білого кольору, ззовні схожою на наркотичний засіб «субітекс», за 175 гривень.

Зловмисника затримано в порядку ст.208 КПК України. Вирішується питання про оголошення йому підозри у скоєнні вказаного злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Виявлене правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину передбаченого ч. 2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Триває слідство


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Правда