В Івано-Франківську атовці розігрують квартиру за репост (Фото)

11.03.2018 18:07   Джерело: Галицький кореспондент
Опубліковано : Новини Станіславівщини

В Івано-Франківську атовці розігрують квартиру за репост. Про це у соцмережі повідомив голова міської асоціації учасників АТО Василь Андріїв. Наводимо його допис повністю.

“Зараз напишу для вас щось незвичне, але я це зроблю! Двокімнатна квартира-сирець в новобудові у Франківську – за лайк і поширення цього посту.

Мета – допомогти отримаєте своє житло тим. хто цього потребує. Друге – щоб більша кількість людей повірила в добро, і дізналась про наш проект “Житло воїнам АТО”. Ми хочемо підкреслити, що учасники АТО дбають не тільки про себе, а і про свій народ! Хто може бути учасником – всі, хто має приписку міста Івано-Франківськ та області.

За останній рік ми вручили 56-квартир учасникам АТО, інв. 3 групи, багатодітним, малозабезпеченим. Взяли під свою опіку в питанні забезпечення житлом діточок із ДЦП. Цього року впроваджуємо власне будівництво соціального житла. Нам потрібна Ваша підтримка!

Отже, поширення посту, коментар – і ви у розіграші двокімнатної квартири! У групі Міська Асоціація учасників АТО можете переглянути нашу діяльність, втілення проектів в життя і нашу рутинну роботу. Успіхів Вам! Розіграш – 27 квітня 2018р.”

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галицький кореспондент