В Івано-Франківську чоловік вигнав з квартири дружину і розважався з коханкою

10.03.2018 17:42   Джерело: westnews.com.ua
Опубліковано : Новини Станіславівщини

В Івано-Франківську чоловік вигнав з квартири дружину і розважається з коханкою – таку сумну історію на власній сторінці у фейсбук розповів Андріан Волгін.

Тож, він розповідає, що у його будинку, на сходовому майданчику жила повноцінна сім’я, інформує WestNews. Проте в якийсь момент, чоловіку “рве дах”, це звичайно після того, як знаходить собі коханку. Він постійно скандалить зі своєю дружиною та її матір’ю, навіть було присутнє рукоприкладство. В результаті, горе-чоловік вигнав з квартири, купленої мамою цієї жінки (тещею), всіх і спокійно собі живе.

“Ви запитаєте як таке може бути? Відкрию вам секрет, я теж здивувався, коли про це дізнався, але, фраєрок, виявився ще й грізним, залякав жінок так, що вони боялися куди-небудь звертатися. Проте, коли і зверталися в правоохоронні органи, ніхто не ворушився, так як жінка, опинившись на вулиці, почала зловживати алкоголь”, – пише Андріан Волгін.

Також він пише, що допоміг відновити жінці документи і позбавитися від алкогольної залежності, у квартирі замінили замки, поки горе-чоловік святкував 8 березня.

“І ви розумієте, що буде зранку? Що цікаво, чоловік там навіть не прописаний. Син неповнолітній був з ним, але від мами він відговорював дитину відмовитися”, – додає Волгін.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: westnews.com.ua