Вихідець зі східної України завдав тернопільському політику ножове поранення, – поліція

Для нападу на тернопільського політика найняли вихідців зі східної України.

05.03.2018 23:19   Джерело: IfNews
Опубліковано : Новини Станіславівщини

Напад на колишнього депутата Тернопільської міської ради Ігоря Турського був замовлений. Про це повідомив начальник обласного управління поліції Олександр Богомол, посилаючись на дані слідчих дій, пишуть Версії з посиланням на Zik.

Правоохоронці вийшли на слід нападників на Турського. Також оголосили підозру безпосередньому виконавцю, який штрикнув екс-депутата ножем, інформують у відділі комунікації обласного управління поліції.

За попередньою інформацією, група осіб, які причетні до злочину, є вихідцями зі східної України.

«Виконавець раніше не пересікався з потерпілим. На злочин пішов заради винагороди. Чоловік уже допитаний як підозрюваний», – повідомили у поліції.

У відомстві додали, що відповідно до рішень суду були проведені санкціоновані обшуки. Працювали не лише на території Тернопільської області, але й в інших регіонах держави.

Як повідомляла IA ZIK, у центрі Тернополя нанесли ножове поранення Ігорю Турському, екс-депутату міської ради.

Турський разом із ще двома депутатами міськради через незгоду з політикою керівництва партії був виключений з ВО «Свобода», а потім через ТВК позбавлений мандата.

Потерпілого забрала бригада швидкої допомоги. Злочинець наніс удар чоловікові у стегно.

Напад на екс-депутата внесений в ЄРДР за ч. 4 ст. 296 ККУ – хуліганство, вчинене із застосуванням холодної зброї.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews