Звільнені в запас військові навчаються за норвезькі гроші у ТНЕУ

01.03.2018 21:43   Джерело: Ровесник
Опубліковано : Новини Тернопілля

У Тернопільському національному економічному університеті відбулося офіційне відкриття весняного семестру курсів перепідготовки військовослужбовців, звільнених в запас, та членів їхніх сімей в рамках реалізації проекту «Україна – Норвегія». Група слухачів, серед яких звільнені в запас військовослужбовці, учасники АТО, члени їхніх сімей, розпочала навчання за програмою «Підприємництво», - пише Ровесник.

Проект фінансується Міністерством закордонних справ Королівства Норвегія, безпосереднім партнером проекту з норвезького боку є університет Норд та Міжнародний благодійний фонд «Міжнародний Фонд Соціальної Адаптації» (Україна).

Під час зустрічі відбувся показ відеофільмів: про проект, про Королівство Норвегія, а також історії колишніх слухачів курсів перепідготовки з різних міст України.

Слухачам також були вручені посвідчення, які дозволяють їм скористатися  інтелектуальною скарбницею університету: фондами електронної бібліотеки та бібліотеки ім. Л. Каніщенка, використати можливості лінгафонних кабінетів, скористатися комп’ютерними лабораторіями, а також відвідати спортзали і майданчики.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Ровесник