Прикарпатець може зісти за ґрати на 6 років за унітаз

23.02.2018 07:48   Джерело: Фіртка
Опубліковано : Патрік Скеля

У Івано-Франківську поліція затримала злодія з викраденим в руках.

Читайте також

На Прикарпатті взяли під варту хлопця, який вчинив за вечір дві крадіжки
За крадіжку автомобіля юнак із Прикарпаття отримав 5 років тюрми

У середу, 21 лютого, в обідню пору доби, до Івано-Франківських правоохоронців надійшло повідомлення від 36-річного місцевого жителя, про те, що він виявив відчинені двері підсобного приміщення у багатоповерхівці, а відтак і крадіжку майна. Прибувши на місце події, правоохоронці неподалік від скоєння злочину, затримали 35-річного франківчанина з викраденим у руках, пише - Фіртка.

Як в подальшому було встановлено, зловмисник шляхом пошкодження дверей підсобного приміщення потерпілого, проник в середину, звідки викрав сантехніку (унітаз).

Наразі викрадене вилучено та після проведення слідчих дій буде повернуто заявникові. На даний час правоохоронці підозрюють чоловіка у причетності до ще однієї подібної крадіжки.

Його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Вирішується питання про оголошення крадієві підозри у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Досудове розслідування триває.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Фіртка