На Косівщині шестеро дітей страждають від недогляду через оковиту

22.02.2018 09:45   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
На Косівщині працівники ювенальної превенції спільно з представниками соціальних служб провели повторне обстеження умов проживання дітей у сім’ях, вже перебувають на обліку як такі, що опинилися у складних життєвих обставинах, пише - Бліц-Інфо.

Читайте також

На Калущині доглядальника пенсіонерки підозрюють у крадіжці грошей та банківської картки

Результати, на жаль, не надто втішні. Про це повідомили працівники Ювенальної Превенції Прикарпаття. Зокрема, виявилося, що анітрохи не покращилася ситуація в одній з сімей, яка проживає у селі Хімчин. Батьки трьох малолітніх дітей не переймаються облаштуванням належних побутових умов для їх нормального розвитку та продовжують зловживати алкогольними напоями. За невиконання обов’язків щодо виховання дітей батьків притягнуто до адмінвідповідальності за ст. 184 КУпАП.

Через проблеми з алкогольною залежністю батьків потерпають й троє неповнолітніх дітей з сім’ї у селі Шепіт. Їх батьки періодично опиняються у стані, за якого вони не здатні турбуватися про дітей.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо