На Франківщині судять 20-річного хлопця, який зґвалтував 11-річну дівчинку

21.02.2018 23:42   Джерело: Панорама Прикарпаття
Опубліковано : Патрік Скеля

Коломийською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт щодо 20-річного жителя Прикарпаття, який 19 вересня 2017 року зґвалтував одинадцятирічну дівчинку, пише - Панорама Прикарпаття.

Читайте також

У Калуші затримали 19-річного юнака за підозрою у розбещенні 8-річної дівчинки
Підприємець з Івано-Франківська гвалтував свою 14-річну доньку (Відео)

Випадок стався в одному з сіл Коломийського району. Дівчинка поверталася зі школи, її перестрів злочинець і силоміць відтягнув в район ріки, де й поглумився над школяркою. Він ретельно готувався до злочину – взяв з собою скотч і поблизу ріки вичікував когось з самотніх дітей. Напав на дівчинку ззаду, вона навіть не бачила його лиця. Однак ґвалтівника вдалося впізнати по взуттю та одязі, яке школярка запам’ятала. Також поліція зафіксувала на місці злочину сліди від взуття, скотч, яким злочинець зв’язав дівчинку, та протизастудні ліки.

Правоохоронці кажуть, що підозрюваний з звичайної сім’ї, раніше в їхнє поле зору не потрапляв.

Підозрюваний сказав, що йому сподобалося вчинене, і він хотів би ще раз повторити злочин.

За вказане кримінальне правопорушення передбаченого ч. 4 ст. 152  КК  України («Зґвалтування  малолітньої») злочинцю загрожує від десяти до п’ятнадцяти  років ув’язнення, інформує прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Панорама Прикарпаття