У Франківську з балкону палаючої квартири вистрибнула дівчина

21.02.2018 22:40   Джерело: Бартка
Опубліковано : Патрік Скеля

У понеділок, 19 лютого, близько 18:30 год. до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одному з житлових будинків, що на вулиці Вороного в Івано-Франківську.

Читайте також

Смертельне вогнище: під час пожежі у підсобному приміщенні загинув надвірнянець

До місця виклику негайно виїхали вогнеборці Державної пожежно-рятувальної частини №1 м. Івано-Франківськ та Частина спеціальної пожежної техніки, пише - Бартка.

До прибуття пожежно-рятувальних підрозділів бригадою швидкої медичної допомоги в травматологічне відділення міської клінічної лікарні №1 госпіталізовано 19-річну дівчину, яка вистрибнула з балкону палаючої квартири, іфнормує  Івано-Франківська ОДА з посиланням на УПЦЗ в області.

Як з’ясувалося, загорання виникло у квартирі на другому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку, звідки рятувальники вивели на свіже повітря 3 мешканців верхніх поверхів. Власником помешкання є 69-річний пенсіонер.

Близько 5 хвилин знадобилося пожежникам, щоб локалізувати та ліквідувати пожежу. Загалом на місці події працювали 2 ланки ГДЗС. Однак, за цей час вогонь встиг наробити чимало лиха та завдати великих збитків: полум'я знищило коридор житлової квартири, речі домашнього вжитку, меблі та вхідні двері.

Що спричинило виникнення пожежі, на разі, встановлюють експерти: від Управління ДСНС в області залучалися 17 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бартка