У Франківську затримали буковинця, який зґвалтував та пограбував дівчину

17.02.2018 08:37   Джерело: КУРС
Опубліковано : Патрік Скеля

30-річного уродженця Чернівецької області підозрюють у зґвалтуванні та пограбуванні мешканки Івано-Франківська, пише - КУРС.

Читайте також

14-річний хлопець на франківському вокзалі пограбував жінку
Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом зґвалтування та грабежу, поєднаного із погрозою застосування насильства, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілої, інформує прес-служба обласної прокуратури.
 
За інформацією прокуратури, чоловік вранці 1 лютого в одній із квартир Франківська вступив у статеві зносини із жінкою проти її волі та відкрито викрав її майно.
 
На цей час чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 152 («Зґвалтування»), ч. 2 ст. 186 («Грабіж») Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: КУРС