23-річний прикарпатець отримав п’ять років в’язниці за крадіжку авто

13.02.2018 22:45   Джерело: МІСТО
Опубліковано : Патрік Скеля

Суд виніс рішення у справі жителя Богородчанського району. За крадіжку автомобіля молодик проведе за ґратами  5 років.

Читайте також

Прикарпатець не тямив, що робить, а тепер може «загриміти» на 10 років у тюрму

Богородчанським відділом Надвірнянської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 23-річного мешканця Богородчанського району за ч. 2 ст. 289 («Незаконне заволодіння транспортним засобом») Кримінального кодексу України, пише - МІСТО.

Зловмисник, будучи неодноразово судимим за скоєння корисливих злочинів, звільнившись умовно-достроково з місць позбавлення волі, знову вчинив тяжкий злочин, повідомляє прес-служба прокуратури в Івано-Франківській області.

Зокрема, він, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, з метою незаконного заволодіння транспортним засобом, зайшов на територію помешкання потерпілого й таємно заволодів автомобілем марки «Mercedes-Benz 208». Молодика затримали працівники поліції.

На даний час вину обвинуваченого доведено, а вироком суду призначено покарання у виді 5 років 1 місяця позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: МІСТО