17-річний житель Косівщини відповідатиме за крадіжку роликів та кросівок

11.02.2018 09:40   Джерело: Бартка
Опубліковано : Патрік Скеля

До Косівського відділу поліції звернувся 41-річний місцевий мешканець  і повідомив про те,  що напередодні на його приватне господарство проникла невідома особа,  яка вчинила крадіжку особистих речей.

Читайте також

На Калущині доглядальника пенсіонерки підозрюють у крадіжці грошей та банківської картки

Про це повідомляє СК ГУНП в Івано-Франківській області, пише - Бартка.

Проведеними  розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 17-річний мешканець одного із сіл району підозрюваний у вчиненні серії крадіжок у районі.

На даний час стосовно юнака у суді слухається справа  за підозрою у  причетності  до вчинення ним  понад  десяти  крадіжок.

Як з’ясувалося, зловмисник проходив  попри господарство потерпілого  і  побачивши, що подвір’ї нікого немає,  перестрибнув через огорожу та викрав  пару роликів і  кросівок, які знаходилися  при вході у будинок. Після чого з місця події втік.

У   скоєному лиходій зізнався. Крадені речі правоохоронці вилучили та повернули власнику.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бартка