На Калущині під колесами рейсового автобуса загинув пішохід

06.02.2018 08:55   Джерело: Курс
Опубліковано : Патрік Скеля

За минулу добу на дорогах Прикарпаття в ДТП травмувалися 4 людей, один чоловік загинув.

Читайте також

Суд не дозволив поліції закрити справу про подвійну смертельну ДТП, у якій не знайшли винних

ДТП сталися у Калуському, Тисменицькому та Галицькому районах. Смертельна – на Калущині, пише - Курс.

Учора ввечері у селі Голинь Калуського району водій рейсового автобуса «І-VAN» не врахував дорожньої обстановки у темну пору доби і допустив наїзд на 53-річного пішохода. Місцевий житель переходив дорогу поза пішохідним переходом. Внаслідок отриманих травм чоловік помер до приїзду «швидкої» допомоги.

У Тисменицькому районі вчора трапилося дві автопригоди. 

Близько 20 години у селі Тязів водій легковика допустив наїзд на 29-річного пішохода – той був напідпитку і раптово вибіг на дорогу. Потерпілому діагностували ЗЧМТ та доставили до лікарні. За результатом освідчення водій був тверезий.

О 17 год. 15 хв. на околиці Тисмениці сталося зіткнення двох легковиків. Один з водіїв не надав перевагу в русі іншому. Авто, яке вдарив винуватець аварії, з’їхало у кювет, де зітнулося з деревом. Тисменичанин отримав травми у вигляді струсу головного мозку. Чоловіка доправили до лікарні. Обидва водії – тверезі.

У місті Бурштин о 20 год. 40 хв. «Мерседес Бенс» наїхав на 50-річну жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу. Внаслідок наїзду жінка отримала забої та гематоми та доставлена до лікарні. Водій тверезий.

За усіма фактами ДТП поліція проводить перевірку, повідомляє прес-служба ГУНП в Івано-Франківській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс