Франківчанка так святкувала уродини кума, що на три дні забула про дітей

31.01.2018 09:46   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
20-річна мешканка Івано-Франківська залишила двох малюків голодними та без нагляду, бо святкувала день народження кума.

Читайте також

На Прикарпатті у смерті однорічної дитини звинувачують батьків

У цьому вона зізналась працівникам поліції, які застали її 2-річного та двомісячного синів голодними у брудній хаті, пише - Бліц-Інфо

«Ця 20-річна мешканка Івано-Франківська – мама двох хлопчиків, одному з яких нещодавно виповнилося 2 роки, а іншому - лише 2 місяці. Проте молода жінка не надто переймається доглядом за ними. У помешканні, яке винаймає сім’я, працівники поліції сьогодні застали дітей брудними і голодними (старший хлопчик їв чіпси, до яких зміг дотягнутися на столі, бо нічого іншого в оселі не було). Тим часом мама, за її словами, вже третій день святкує день народження кума - за висновками медиків в крові жінки сьогодні виявлено 1,20 (!) проміле алкоголю», - йдеться на сторінці Ювенальна Превенція Прикарпаття.

Працівники поліції доправили дітей до лікарні, а жінку притягнуто до адміністративної відповідальності. Варто зазначити, що вже не вперше. Якщо вона не змінить свого ставлення до дітей, то має реальні шанси позбутися батьківських прав.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо