У Франківську представили нового керівника патрульної поліції: що про нього відомо

31.01.2018 07:41   Джерело: Галка
Опубліковано : Патрік Скеля

У Франківську офіційно представили нового начальника Управління патрульної поліції в області.
Ним став лейтенант Олег Костенко, якого перевели з аналогічної посади у Хмельницькому.

Читайте також

У Рогатині представили нового начальника місцевої поліції

Представив Костенка перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Нацполіції України Олексій Білошицький.

Т. в. о. заступника керівника управління став офіцер із Франківська Андрій Тірон. Чоловік є учасником Революції гідності, воював у зоні АТО, відзначений багатьма нагородами, зокрема, орденом Богдана Хмельницького, пише - Галка.

«Минулого року управління патрульної поліції спрацювало дуже добре. Про це свідчить зменшення злочинності. Зокрема, на 40% зафіксували менше ДТП. Це те, з чим патрульні зіштовхуються щодня. Бажаю, аби ви підтримали ці гарні напрацювання, традиції. Щоб управління не підводило, а ми готові завжди підставити плече», – сказав керівник ГУ НП в області Віктор Шкутов.

Олег Костенко гарантував, що всі позитивні традиції, які були започатковані у Франківську, будуть продовжені та покращені. Новий керівника подякував Головному управлінню Нацполіції в області та місцевій владі.

«Я налаштований на співпрацю, на взаємодію. Те, що ми можемо зробити спільно, зробимо обов’язково», – зазначив Костенко.

Другою заступницею Костенка стала Яна Юносова. Яку очолить посаду уже колишній перший заступник керівника франківської патрульної поліції Олег Сердюк наразі невідомо. Про це обіцяли повідомити пізніше.

Нагадаємо, колишній керівник франківських патрульних Дмитро Міхалець став заступником керівника ГУ НП у Хмельницькій області. Начальника хмельницьких правоохоронців – Василя Віконського – також перевели з Франківська.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галка