$100 тисяч поцупив у клієнта спритний працівник банку

17.01.2018 23:44   Джерело: Народна Правда
Опубліковано : Патрік Скеля

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3, працівниками Франківського відділу поліції оголошено підозру колишньому заступнику керівника управління одного із найбільших банків України.

Читайте також

Псевдопрацівник банку видурив в жительки Прикарпаття вісім тисяч гривень

Вказана особа, скориставшись службовим становищем, не сформувала справу з юридичного оформлення рахунку та привласнила кошти клієнта банку на загальну суму 100 тис доларів США, пише - Народна Правда з посиланням на прес-службу Генеральної прокуратури.

Крім цього, з метою приховання злочину, махінатор видав клієнту неправдиві офіційні документи, які нібито підтверджували зарахування коштів на рахунок потерпілого.

Дії правопорушника кваліфіковано за ч.1 ст.366 (службове підроблення), ч.5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

За вчинене чоловіку загрожує від 7 до 12 років ув’язнення, з трирічним позбавлення правом обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю та конфіскація майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Народна Правда