Прокуратура повідомила про підозру жителю Долинського району за смертельне побиття односельця

16.01.2018 11:45   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Долинським відділом Калуської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що призвело до смерті потерпілого, пише - Бартка.

Читайте також

На Прикарпатті взяли від варту чоловіка, якого підозрюють у вбивстві дружини сільського голови

Встановлено, що 12.01.2018 41-річний житель Долинського району прийшов до будинку свого знайомого, де в той час перебувало ще двоє осіб, із якими почав розпивати спиртні напої. Під час цього між гостями виник конфлікт, у ході якого 39-річний житель Долинського району наніс потерпілому декілька ударів в обличчя, від яких останній упав на підлогу. Зловмисник продовжив наносити удари ногами в ділянку грудної клітки, спричинивши тілесні ушкодження у вигляді двобічного перелому ребер, забою легень, серця, закритої травми грудної клітки та її органів, після чого вигнав потерпілого з будинку на подвір’я.

Там останній був виявлений односельцем і доставлений до місця проживання, та через деякий час від отриманих тілесних ушкоджень помер.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 («Умисне тяжке тілесне ушкодження») Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews