Спокусилася на крадіжку: на Прикарпатті жінка поцупила гаманець

15.01.2018 21:40   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля

До поліції надійшло повідомлення від потерпілої про те, що вона, перебуваючи вчора вранці у одному з магазинів у райцентрі, залишила на прилавку гаманець, а сама відволіклася зі знайомою на примірку товару. За кілька хвилин вона виявила його крадіжку, повідомляють в ГУНП Івано-Франківської області, пише - Бартка.

Читайте також

Коломийські правоохорнці втановили підозрюваного у крадіжці мобільного телефону

Працівники поліції, які невідкладно прибули на місце події, встановили особу викрадачки. Нею виявилася 57-річна жителька одного із сіл району, котра пояснила правоохоронцям, що скористалася вільним доступом, а також, враховуючи скрутний матеріальний стан у родині, - спокусилася на крадіжку. Жінка раніше у жодних протиправних вчинках помічена не була. Тож, задокументувавши злочин, правоохоронці її відпустили, вилучивши гаманець вартістю 400 гривень, у якому було 71 гривня, банківські та дисконтні картки потерпілої.

Відомості за цим фактом внесено в реєстр досудових розслідувань за правовою кваліфікацією злочину «крадіжка». Проводиться слідство.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews