В Івано-Франківську розповіли, куди подіти негабаритне сміття

10.01.2018 07:41   Джерело: Галицький кореспондент
Опубліковано : Патрік Скеля

Вчора, 9 січня, в Івано-Франківську розпочалась оперативна нарада у міського голови, пише - Галицький кореспондент.

Читайте також

У Коломиї проблеми з вивозом сміття

Микола Циганюк, директор ДП «Автоколона 2222», розповів, як на свята вивозили сміття. За його словами, на підприємстві для цього працювали чотири сміттєвози та один самоскид.

Міський голова Руслан Марцінків зазначив, що зі сміттям протягом святкових днів було складно впоратись

«От як у вас замовити вивіз негабаритного сміття? Мені на ефір дзвонив чоловік і казав, що не може знайти, як це зробити», – запитав мер.

«78-94-95 – дзвоніть по цьому телефону, хто живе на колишніх територіях ЖЕО №2 та №5, пришлемо машину і вивеземо. Але гілки ми, фактично, не маємо куди возити», – відповів Микола Циганюк.

Міський голова також дорікнув «Теплокомуненерго», що вони не приймають гілки на переробку, на що представники підприємства зазначили, що не мають майданчика під їхнє зберігання.

Максим Василечко, голова правління ПрАТ «АТП 0928», доповідав про діяльність підприємства без презентації. Це не сподобалось міському голові.

«Що у вас за доповідь така? Ви що, смієтесь? От так і сміття вивозите – знаю, що подекуди по два тижні не везете», – дорікнув йому Руслан Марцінків.

Максим Василечко сказав, що лише його підприємство насправді вивозить негабаритні відходи, а «Автоколона 2222» цього не робить. Перший заступник міського голови Микола Вітенко на це сказав, що у тарифах обох підприємств закладений вивіз сміття.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галицький кореспондент