В Івано-Франківську продають небезпечну піротехніку навіть дітям

31.12.2017 20:34   Джерело: Бартка
Опубліковано : Патрік Скеля

У центрі Івано-Франківська, біля Універмагу, влаштовано декілька точок по продажу піротехніки, вибір досить широкий від малого до великого, продаж дітям без обмежень, ціни на будь-який гаманець, пише - Бартка.

Читайте також

У Франківську заборонили використання піротехнічних засобів та продаж алкоголю

Продавців ніхто не ганяє та не перевіряє. Мабуть документи в порядку і використання піротехніки дозволили. Про це написали у спільноті Комуналка ІФ.

По зовнішньому вигляді піротехніки можна зрозуміти що документів на продукцію мабуть немає. Тепер продаж проводиться з палаток, які знаходяться в одному місці і їх не треба шукати як раніше при продажу з рук.

Відомо, що навіть за наявності ліцензії продаж піротехнічних виробів заборонений на ринках та в МАФ і звісно на вулицях. Реалізація тільки в спеціалізованих магазинах, або в змішаних за спеціальних умов.

Багато говорилось, шо заборонено чи планується заборонити використовувати піротехніку на побутовому рівні у місті, а купувати й продавати на вулиці будь-кому ніхто не заборонив.

Судячи з фото, кожна дитина може купити пітарди, розмір яких не змушує здогадуватись про можливі наслідки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бартка