У Франківську знайшли мертвим подружжя та чотирьох дітей, поліція відкрила справу

31.12.2017 20:01   Джерело: Укрінформ
Опубліковано : Патрік Скеля
Поліція почала розслідування за фактом загибелі сім'ї із шести осіб в Івано-Франківську. Про це повідомляє сектор комунікації поліції в Івано-Франківській області вано-Франківській області, пише - Укрінформ.

Читайте також

У Франківську 4 дорослих і одна дитина отруїлися чадним газом

«Вчора, 30 грудня, до поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що він прийшов ввечері у гості до товариша і виявив у квартирі без ознак життя господаря помешкання, його дружину та чотирьох їхніх дітей», - поінформували в поліції.

За фактом поліцейські зареєстрували кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Тіла загиблих – жінки 1978 р.н., чоловіка 1990 року народження та дітей 2003, 2007, 2013 та 2017 років народження - направлено для проведення судово-медичних експертиз.

Попередня причина смерті: отруєння чадним газом. 

«У кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії, дослідження та експертизи, спрямовані на встановлення причини витоку чадного газу та встановлення винних у цьому осіб», - йдеться в повідомленні.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Укрінформ