Франківська студентка, що постраждала від феєрверку, не бачить на одне око

29.12.2017 12:37   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

популярне


Як відомо, під час відкриття новорічної ялинки в Івано-Франківську від петарди з феєрверку постраждала дівчина, пише - Бліц-Інфо.

Читайте також

Під час відкриття ялинки у Франківську постраждала дівчина: стали відомі причини жахливої трагедії

Одна із петард змінила траєкторію польоту та вцілила в голову студентці. Дівчину без свідомості госпіталізували. Франківці почали вимагати від мерії покарати винних у трагедії.

Наступного дня міський голова вибачився за інцидент з феєрверком та пообіцяв догани підлеглим. Медики запевнили, що дівчина не дуже сильно постраждала, проте у неї часткова амнезія і що трапилось вона не пам’ятає.

Наразі поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою).

Постраждала дівчина досі в лікарні стан середньої важкості. Про це розповів її друг Тимур Фараджев.

«Вона не бачить на ліве око, її оперувати не беруться місцеві хірурги, тому приїдуть київські спеціалісти. Дівчину не можна транспортувати через діагноз (забій лівої скроневої ділянки мозку, крововилив у мозок, частинки повітря у мозку, підозра на перелом черепа - тріщини)», - написав студент.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо