23-річний франківець, розмахуючи пістолетом, пограбував магазин

21.12.2017 10:43   Джерело: МІСТО
Опубліковано : Патрік Скеля

У вівторок, 19 грудня, розпочалася оперативна нарада у міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа. Окрім іншого, чиновники обговорили питання щодо криміногенної ситуації в місті, пише - МІСТО.

Заступник начальника Івано-Франківського відділу поліції Володимир Гаврилаш повідомив, що за минулий тиждень затримали дві групи квартирних крадіїв, які працювали на території нашої області та України.

Крім того, Гаврилаш повідомив, що знайшли грабіжника, який зухвало 11 грудня на вул. Деповській пограбував магазин. Він, розмахуючи пістолетом, заволодів коштами в сумі 5 тиc. грн.

Як розповів Гаврилаш, чоловік увірвався до магазину раптово. Продавчиня настільки налякалася, що не могла навіть натиснути тривожну кнопку. Ймовірно, чоловік діяв не сам.

За три дні оперативними заходами його розшукали і помістили в СІЗО. Це особа 1995 року народження. Наразі щодо нього відкрите кримінальне провадження.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: МІСТО