Наступного року в Івано-Франківську збудують кілька футбольних полів. Перелік

20.12.2017 20:40   Джерело: Вголос
Опубліковано : Патрік Скеля

У 2018 році в Івано-Франківську збудують кілька нових спортивних об’єктів: необхідні кошти передбачено у бюджеті міста на 2018 рік. Про це повідомляє прес-служба міської ради Івано-Франківська, пише - Вголос.

Зокрема, у п'ятьох закладах освіти спорудять футбольні поля. Нові поля зі штучним покриттям збудують у ЗШ №19, 25, 22. У ЗШ №18 передбачений капітальний ремонт спортивного майданчика із синтетичним покриттям, а у ЗШ №24 – заплановано будівництво нового поля стандартних розмірів із синтетичним покриттям та облаштуванням спортивних майданчиків багатофункціонального призначення.

Крім того, спортивне поле зі штучним покриттям облаштують ще й у сквері «Первоцвіт». Багатофункціональний дитячий спортивний майданчик спорудять на вул. Целевича, 1, комплексний спортивний майданчик з полями для ігрових видів спорту на вул. Симоненка, 3в – Вовчинецька, 202, а в дворі на вул. Івасюка, 46 – встелять основу та встановлять спортивно-ігрові споруди. Також у міському бюджеті передбачено фінансування для будівництва басейну.

Продовжить в новому році діяти й Програма будівництва, реконструкції, капітального ремонту малих архітектурних форм дитячих спортивних та ігрових майданчиків в мікрорайонах та освітніх закладах м. Івано-Франківська на 2017-2020 роки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Вголос