Стало відомо, які імена для дітей були найпопулярнішими у Франківську цьогоріч

20.12.2017 18:43   Джерело: Правда
Опубліковано : Патрік Скеля

Дитина – це основне, що є у будь-якій сім’ї. Для кожних батьків її дитина найкраща, найкрасивіша, найрозумніша, пише - Правда.

А дехто ще й наділений найоригінальнішим ім’ям. Батьки бажаючи виділити свою дитину поміж інших, придумують найнезвичніші імена. Інколи вони бувають просто абсурдними.

Наприклад в Україні, вже зареєстровано ім’я Комп’ютер, Айфон, Принцеса, Абрикос. Навряд чи діти в майбутньому подякують батькам за таке оригінальне ім’я. Також часто можна зустріти імена відомих акторів чи героїв фільмів, що напевно зумовлено фанатизмом батьків, щодо цих відомих персонажів.

В Івано-Франківську теж можна зустріти багато оригінальних найменувань. Про наші місцеві екзотичні імена, повідомила заступниця начальника місцевого відділення державної реєстрації – Наталія Козубаш.

Цього року зареєстровані такі незвичні імена для хлопчиків, як: Джисур, Рожден, Аран, Тівер, Вогнедар, Сонцедар, Володар. Серед дівчат запам’яталися такі, як: Моніка, Домініка, Мірра, Сільвія, Теона, Магдалена.

Такі імена часто дають дітям у тих сімях, де батько чи мати – іноземці. Але є і корінні українські сім’ї, котрим захотілося трішки екзотики. Також цього року дуже популярним було давати імена, котрі вважаються давньослов’янськими. Це такі, як Варвара, Євдокія, Гордій, Демян, повідомляє Франик. Ну а найпопулярнішими іменами цього року, стали Олександр і Анна.

Ще серед більш консервативних імен, часто можна було зустріти Матвіїв, Марків, Андріїв, Анастасій, Веронік, Софій. Проте є один нюанс, який можливо не сподобається батькам, але може стати спасінням для їхніх дітей.

У випадку, якщо дитина буде не дуже задоволена своїм іменем, то вона може його змінити після досягнення 14- ти років. Процедура досить швидка і нескладна. Залишиться лише тактично повідомити про це, своїх сміливих батьків.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Правда