На Тлумаччині крадій поцупив з комори усю консервацію

16.12.2017 22:45   Джерело: Бартка
Опубліковано : Патрік Скеля

63-річна мешканка Тлумаччини виявила, що зникли майже усі її продуктові запаси на зиму. Консервацію, яка мала б годувати жінку впродовж кількох місяців, вона зберігала в підсобному приміщенні свого господарства, пише - Бартка.

Жінка заявила у поліцію та повідомила про те, що вночі невідома особа проникла до її підсобного приміщення, звідки викрала майже всю заготовлену на зиму консервацію.

Проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 23-річний мешканець одного із сіл району, який уже раніше потрапляв в поле зору правоохоронців за вчинення майнових злочинів.

Як з’ясувалося того вечора зловмисник скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає зайшов на територію господарства потерпілої, після чого проник до підсобного приміщення, звідки викрав домашні консервації, котрі жінка приготувала на зиму. Після чого половину краденого заховав у себе в господарстві.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство, повідомляє ГУНП в Івано-Франківській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бартка