У центрі Франківська з магазину викрали 30 iPhone

16.12.2017 20:48   Джерело: МІСТО
Опубліковано : Патрік Скеля

В центрі Івано-Франківська обікрали магазин «Apple Сервіс», що знаходиться на вулиці Л. Українки, 1, пише - МІСТО.

Крадіжка з проникненням сталася у ніч з неділі на понеділок. Власники кажуть, що сигналізації не було, бо з службою охорони підписали співпрацю з вівторка, 12 грудня. Зловмисників було троє. Їх побачили поліцейські та власники на камерах спостереження сусіднього магазину. Спочатку невідомі добре вивчили територію, переконалися у тому, що нікого немає, а тоді, пошкодивши двері, зайшли всередину. Що цікаво, відкриття магазину планувалося до Дня Миколая, тому крім нових чохлів та трьох портативних колонок, техніки на продаж не було. Проте в магазині є внутрішня кімната, де надавалися сервісні послуги. Саме звідти за чотири хвилини невідомі винесли тридцять iPhone, один ноутбук та три планшети.

Техніка належить клієнтам і знаходилася в ремонті. Більшість привезена зі Львова. До слова, злочинці забрали і розібрану техніку зі столів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: МІСТО