У підвалі франківської багатоповерхівки трапилась пожежа. Травмувався 28-річний чоловік

15.12.2017 19:46   Джерело: Бліц-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля
Минулої доби на Прикарпатті виникло 5 пожеж. Про це інформує управління ДСНС в Івано-Франківській області, пише - Бліц-Інфо.

14 грудня о 07:40 в місті Коломия на вулиці Міцкевича виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

О 07:45 в селі Томашівці Калуського району виникло загоряння господарського комплексу (стайня, стодола). Вогнем знищено дерев’яний  комплекс. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 10:59 калуські вогнеборці ліквідовували пожежу в селі Боднарів. Горів пасажирський автобус «Неоплан». Вогнем пошкоджено горючі елементи моторного відсіку. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Ввечері, о 20:52 в Івано-Франківську на вулиці Новгородській виникла пожежа в підвалі п’ятиповерхового житлового будинку. На пожежі травмувався чоловік 1989 р.н, від госпіталізації він відмовився. Вогнем пошкоджено перекриття над входом. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 21:09 в Івано-Франківську на вулиці Незалежності горіло сміття в сміттєвих баках. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо