Негода на Прикарпатті пошкодила близько півсотні дахів

14.12.2017 08:42   Джерело: Галка
Опубліковано : Патрік Скеля

Через негоду на території Івано-Франківської області 12 грудня, а саме посилення шквалистого вітру, який сягав до 25 м/с, відбулися пошкодження дахів адміністративних та житлових будівель, пише - Галка.

Станом на 19.00 годину 12.12 на територіях Косівського району пошкоджено дахи 23 адміністративних будівель і 3 житлових будинків. Коломийського району – дахи 5 адміністративних будівель і 18 житлових будинків.

Працівники пожежно-рятувальної служби області здійснили 13 виїздів для надання допомоги населенню по розрізанню та звільненню проїжджих частин доріг, адміністративних і житлових будівель від повалених дерев, під час яких розрізали 44 дерева.

До ліквідації наслідків негоди задіювали 36 чоловік та 8 одиниць техніки від Управління ДСНС в області.

Також цього дня провели позачергове засідання Косівської районної комісії ТЕБ та НС на якому вирішили провести комісійне обстеження територій, об’єктів господарювання та соціальної сфери, житлових будинків, пошкоджених внаслідок стихійного лиха, зі складанням актів обстеження.

На даний час потерпілих та травмованих немає, збитки встановлюються. Ситуація перебуває на постійному контролі Управління ДСНС в області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Галка