У Івано-Франківську шахраї ошукали місцевого жителя на 20 000 грн

09.12.2017 23:44   Джерело: IfNews
Опубліковано : Патрік Скеля
До Івано-Франківського відділу поліції звернувся 34-річний місцевий мешканець та повідомив про те, що його ошукали на 18 900 гривень. Про це повідомляє Сектор комунікації управління Нацполіції в Івано-Франківській області.

Читайте також

В Івано-Франківську патрульні затримали злодійку, яка вкрала картку і зняла з чужого рахунку 20 тис. грн

Як з’ясувалося, потерпілий через Інтернет мережу на сайті «ОЛХ» вирішив придбати новий автомобіль. Для цього чоловік подзвонив по номеру, який був вказаний на сайті, і замовив собі вибраний транспортний засіб. Обов'язковою умовою, яку висунув продавець, була передоплата в сумі 18 900 гривень на вказаний номер рахунку.

Майбутній власник бажаного авто, якого задовольнили такі умови угоди, перерахував кошти, але автомобіль так і не отримав. Після цього, потерпілий кілька разів намагався зв'язатися з продавцем, але зв'язок з ним був відсутній. Зрозумівши, що його обдурили, чоловік звернулася за допомогу в поліцію.

Відомості за цими фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення осіб-шахраїв та місця їх перебування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews