Воїни АТО з Калуша обурені маніпуляцією фракції БПП в обласній раді

09.12.2017 14:50   Джерело: Курс
Опубліковано : Патрік Скеля

Президентська фракція в обласній раді маніпулює учасниками АТО. Це трапилося на сесійному засідання обласної ради, коли члени БПП своє звернення до Президента, Верховної Ради та Генпрокуратури видали за звернення учасників АТО, пише - Курс.

На сесії обласної ради, яка відбувалась у п’ятницю, восьмого грудня, фракцією БПП був представлений проект звернення, в якому поряд з вимогою створення антикорупційних судів засудили дії людей, які сьогодні законно реалізовують своє конституційне право збиратися мирно та висловлювати свою громадську позицію. 

Депутати не могли не підтримати це звернення лише через те, що його ініціювали воїни АТО, а саме Івано-Франківська міська асоціація учасників АТО. Однак, як виявилося, не всі атовці підтримують таке звернення. Зокрема, Калуський осередок учасників АТО вимагає припинити переслідування людей,які мітингують у столиці нашої країни.

«Так склалось, що Остап Дзеса, член партії БПП, надав слово Василю Андріїву, який в свою чергу засудив хлопців, які перебувають під Верховною Радою. Це якось для нас, як для учасників АТО, є неприпустимо. Ми хочемо жити у правовій державі і припинити ці свавілля. В подальшому, коли Остап Дзеса робив це звернення, то я його поправив, бо він зачитував як від обласної спілки, яка до цього звернення немає ніякого відношення», – говорить голова Спілки ветеранів АТО Калущини Олександр Соколовський.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Курс