Калуські воїни АТО вимагають припинити переслідування людей, які мітингують у Києві

09.12.2017 13:47   Джерело: Фіртка
Опубліковано : Патрік Скеля

Воїни АТО вимагають припинити беззаконня і свавілля правоохоронних органів стосовно українців, які мітингують у Києві, пише - Фіртка.

Читайте також

У Франківську звільнили водія, який публічно принизив матір бійця АТО

Учасники бойових дій з Калуша сформували звернення до Президента, голови СБУ, Генерального прокурора і Міністра внутрішніх справ, у якому вимагають чітких пояснень щодо свавілля правоохоронних органів.

«Лише протягом останнього тижня у різних містах України було викрадено щонайменше трьох активістів, які від 17 жовтня беруть активну участь у акціях під Верховною Радою і вимагають створення антикорупційних судів. Перший потерпілий – Олександр Новіков (позивний Хамер), якого схопили у місті Києві, другий – Леонід Литвиненко (позивний Бек), якого схопили у Новоград Волинському, де чоловік з побратимами блокував контрабанду російського палива до України. Третій затриманий – це Анатолій Виногродський (позивний Гал), якого затримали в Києві на очах у його дружини», - повідомляється у тексті звернення.

Воїни АТО зазначають, що сьогодні вказаних людей переслідують, зводять на них надумані кримінальні справи. Цим свавіллям безпосередньо займаються слідчі з Маріуполя, у яких і без того сумнівна репутація щодо зв’язків з сепаратистами.

«Беззаконня має зупинитись, а ресурси силових відомств повинні бути спрямовані на справжніх злочинців і колабораціоністів», - вважають учасники бойових дій.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Фіртка