На Прикарпатті водій погодився підвезти чоловіка, який його обікрав

08.12.2017 23:39   Джерело: Місто
Опубліковано : Патрік Скеля

Чоловік повідомив про те, що з його автомобіля невідома особа вчинила крадіжку мобільного телефону, пише - Місто.

Таке повідомлення надійшло до Тлумацького відділення поліції від 55-річного мешканця одного із сіл району. Проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 45-річний мешканець одного із сіл району. Повідомили в прес-службі ГУ НП в Івано-Франківській області.

Як з’ясувалося, того дня потерпілий погодився підвести зловмисника на одну із вулиць міста. Сівши до транспортного засобу, лиходій помітив на задньому сідінні мобільний телефон заявника та привласнив його.

У скоєному зловмисник зізнався. Крадене правоохоронці вилучили та невдовзі повернуть власнику на зберігання. За цим фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст.185 (Крадіжка)  Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає покарання від мінімального – у вигляді штрафу, а максимальне – позбавлення волі на строк до трьох років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто