Директора підприємства, який підрізав франківського патрульного, посадили під домашній арешт

07.12.2017 17:39   Джерело: Фіртка
Опубліковано : Патрік Скеля
Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом хуліганських дій, вчинених директором одного з підприємств Івано-Франківська щодо працівника патрульної поліції, пише - Фіртка.
 
Встановлено, що по вул. Галицькій в салоні маршрутного автобуса №38, 40-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, в ході словесного конфлікту із інспектором патрульної поліції Івано-Франківська, із застосуванням предмета, схожого на ніж, спричинив останньому тілесні ушкодження у вигляді непроникаючої різаної рани стегна, пише Фіртка із посиланням на прес-службу прокуратури. 

Вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 («Хуліганство») Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту.
 
Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Фіртка