Душив, бив і різав: на Франківщині 24-річний чоловік убив матір (Фото 18+)

06.12.2017 23:44   Джерело: Gazeta.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

У смт Ланчин Надвірнянського району Прикарпаття через конфлікт 24-річний чоловік убив свою 50-річну матір, пише - Gazeta.ua.

Трагедія сталася 5 грудня. Убиту жінку в будинку знайшов родич. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП в Івано-Франківській області.

«Встановили, що чоловік конфліктував із матір'ю. Під час сварки він душив і бив її, а потім двічі вдарив кухонним ножем у груди. Від заподіяних тілесних ушкоджень жінка померла», - повідомили у поліції.

Підозрюваного неодноразово притягували до кримінальної відповідальності за крадіжки та тілесні ушкодження, і тільки 2 місяці тому він вийшов з місця позбавлення волі.

Чоловіка затримали. За умисне вбивство йому загрожує до 15 років в'язниці. У кримінальному провадженні призначили судово-медичну, медико-криміналістичну, імунологічні та криміналістичні експертизи. Триває слідство.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Gazeta.ua