Івано-Франківські активісти відеороликом привітали волонтерів (Відео)

06.12.2017 19:58   Джерело: Україна-Інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

популярне


5 грудня Міжнародний день волонтера. Івано-Франківські активісти передали слова вітання своїм підопічним за допомогою відеоролика, до зйомки якого приєдналися також діти. Активісти весь час з початку війни тісно спілкуються з бійцями і передають їм велику кількість допомоги від імені Народу України, пише - Україна-Інфо.

– «Ми весь цей час тісно спілкуємось з бійцями і передаємо їм велику кількість допомоги від імені Народу України – технічне обладнання (оптичні прилади, тепловізійні приціли, маскувальні халати, навігатори, планшети!) Попри те, що політики нав’язують суспільству, що «війни немає» – постійні ротації тривають і досі. Снайпери і розвідники батальйону постійно тримають оборону лінії розмежування. Тому, в цей день ми вирішили привітати волонтерів з їхнім святом, за допомогою відеоролика. Де кожен волонтер мав змогу передати коротке вітання.» – каже волонтер Анатолій Двірник.

– «Справжні патріоти – дворічні діти Революції гідності – святкують свій День народження! Вітаємо бійців, колишніх добровольців і відчайдушніших майданівців зі святом! Волонтери – скарб нашого народу. Сьогодні цей рух є щирим виявом справжнього патріотизму не на словах, а на ділі. Дякую кожному, хто проводить вихідні дні у плетінні маскувальних сіток чи виготовленні харчових наборів; хто нагадує нашим співвітчизникам, що на Сході до сих пір тривають бойові дії; хто на громадських засадах бореться із корупцією і допомагає реформуванню армії. Тим, хто добровільно у цей важкий час ділиться з військом останнім.» – вітає доброволець Націоналістичного руху «Карпатська Січ» Святослав Кондрат.

– «Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. Хоч раз побувавши в ролі волонтера, дуже важко відмовитися в подальшому від цього заняття. Це стає для людей способом життя. У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, коли порушено територальну цілісність, підірвано економіку, а серед простих людей панує нерозуміння і розбрат, саме Ваша активна громадська позиція, небайдужасть та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє» – говорить активіст та волонтер Ірина Дирда.

Активісти підсумували: «Хлопці, ви – наші справжні Герої! Щиро вітаємо і бажаємо – не втрачати запалу і бойового духу! Слава вам! Слава Україні! Ваші волонтери!»

Ірина Дирда
Україна-Інфо


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Україна-Інфо